”Hållbara organisationer bygger på hållbara individer – hur hållbart lever du?”

Många gånger tror vi att våra problem och utmaningar är unika eller branschspecifika och vi söker lösningar precis på samma sätt som vi alltid har gjort och i samma konferensrum där vi alltid har suttit. Men det är sällan i de befintliga spåren vi hittar det som ger oss nya framgångsrika svar, som utvecklar oss och säkrar vår plats i framtidens marknader. Hållbarhet kräver öppenhet, nyfikenhet och mod att lämna den trygga komfortzonen.

Endast 16% av svenska medarbetare är engagerade på sina arbetsplatser – en tydlig indikator att gamla sätt att organisera och leda verksamheter måste ersättas av nya tänk som istället stimulerar människors inre drivkrafter. Dagens ledare måste förstå hur människan fungerar och hur vi tar våra beslut i hjärnan för att skapa motiverade team och nå resultat på lång sikt.

Janas akademiska bakgrund inom internationell ekonomi/marknadsföring, coaching och psykologi samt hennes långa erfarenheter inom elitidrotten ger henne en bra insyn i människors drivkrafter och motivation. Hon brinner för kraften och potentialen som finns i vår mentala styrka och hur modern hjärnforskning kan förbättra vår förmåga att kommunicera med varandra och nå fram med våra budskap även i tuffa utgångslägen.

Janas föreläsningar och kurser är skräddarsydda och alltid inriktade på att nå konkreta mätbara resultat.