Vi har aldrig haft det så bra som idag, men livet i välfärden har sitt pris, både hälsa och hållbar lycka är därför en fråga om medvetenhet och självledarskap.

Det talas ofta om hållbarhet inom organisation, på företag eller FN:s globala hållbarhetsmål för den delen. Vi glömmer lätt bort att ett större hållbart ansvarstagande förutsätter hållbarhet även på individnivå. Mental hälsa är en viktig beståndsdel. Mental hälsa kan jämföras med den fysiska konditionen. Idag behöver vi medvetet lägga till fysisk träning eftersom vardagslivet för många inte bjuder på tillräckligt fysisk motion. Vi behöver se på vår mentala hälsa på samma sätt för att vara hållbara individer.

Men hur gör man då för att skapa sin personliga hållbarhet? Jana Söderberg förklarar med konkret kunskap och råd samt exempel från forskningen om självledarskap på hjärnans villkor. Du får kunskap om hur du långsiktigt vårdar din mentala hälsa, energi och prestationsnivå i en tid och värld som kännetecknas av snabb takt och komplexitet.

Temat kan bokas som föreläsning eller kurs.


    Förfrågan / anmälan

    Namn (obligatorisk)

    Epost (obligatorisk)

    Telefon

    Ditt meddelande