Konsten att leda dig själv och andra på hjärnans villkor

För elitidrottare är mental träning och motivationsträning en självklar del av
träningsprogrammet. Förmågan att mentalt kunna hantera en kritisk tävlingssituation, en skadeperiod eller andra motgångar är nödvändiga för en lång idrottskarriär.

Mycket av den mentala träning som elitidrottare får är mycket relevant för ledare inom organisationer och näringsliv. Som ledare krävs mentala styrka och stabilitet, förmåga att se och fånga möjligheter i föränderliga tider samt förmåga att bygga engagemang och fokus under hög press.

Idag är enbart ca 16 procent av Sveriges anställda motiverade i sitt arbete enligt en undersökning från Sifo. Ledare som utvecklar sin förmåga att öka och vårda motivationen och engagemanget i sina organisationer är en överlevnadsfråga.

Med hjälp av neuroledarskap, kunskapen om hjärnans grundmekanismer och hur dessa med konkreta verktyg kan påverkas, har du som har en ledarroll enorma möjligheter att öka motivation, arbetsglädje och personligt ansvarstagande i din organisation.

Du får konkreta verktyg för att skapa ett klimat i din organisation där människor känner sig motiverade att utveckla sin fulla potential.

Temat kan bokas som föreläsning eller kurs.


    Förfrågan / anmälan

    Namn (obligatorisk)

    Epost (obligatorisk)

    Telefon

    Ditt meddelande