Neuroledarskap – en workshop om att leda dig själv och andra utifrån hjärnans förutsättningar

Innehåll:

 • Optimera dina mentala förutsättningar för bättre självledarskap
 • Skapa motivation i förändringstider
 • Coacha andra till beteendeförändringar på lång sikt

Intresset för Neuroledarskap har ökat enormt de senaste åren för att hitta konkreta svar och verktyg för ett effektivt ledarskap idag och i framtiden. Men hur skapar man som ledare ett hållbart och hälsosamt arbetsklimat där människor vill utvecklas och brinner för det de arbetar med? Hur lyfter man en organisation från ”ganska bra” till topprestation? Hur leder man bäst i förändringstider och vad kan jag göra för att trivas i min ledarroll på lång sikt?

Med hjälp av en djupare förståelse för hjärnans grundmekanismer kan du radikalt förbättra både den mentala hälsan samt din egen och andras prestation på lång sikt.

Under workshopen kommer du att förstå varför ordet ”utveckling” är bättre än ”förändring”, varför negativ återkoppling får oss att reagera starkare än beröm och hur du som ledare bör agera utifrån Motivation 3.0. Lär dig hur vårt hotsystem påverkar den psykiska hälsan i din organisation och varför dopamin är ett av dina viktigaste verktyg för hållbart dynamiskt ledarskap.

Denna utbildning är särskilt relevant för dig som har en officiell eller inofficiell ledarroll i en organisation eller projektgrupp. Teoretiska kunskapsmoment varvas med reflektion och praktiska övningar och olika konkreta verktyg.

När:               11 maj 2020 , kl 9.00-12.00. OBS! Frukost serveras från 8.30.

Var:                Ekhagsvägen 4 vid Frescati norr om Stockholm

Kursavgift:   2.400 kr (exkl. moms) Frukost ingår.  Max antal deltagare: 20.

Kontakt:        Maggi Fryklöf, maggi@maggisbyra.se, mobil: 070-894 0594

  Förfrågan / anmälan

  Namn (obligatorisk)

  Epost (obligatorisk)

  Telefon

  Ditt meddelande