Jana Söderberg
Jana Söderberg

Att kommunicera på hjärnans villkor

Minns du läraren som förmedlade kunskap och sammanhang så spännande att du fortfarande kommer ihåg det? Eller din kollega som självsäkert och entusiastiskt säljer sina idéer och lätt får med sig andra?

Är kommunikationsförmåga en fråga om talang? Nej, det är snarare en fråga om rätt attityd, kunskap och träning. Oavsett om du ska presentera en idé för 500 personer, om du som chef ska avskeda en medarbetare eller som förälder behöver förhandla barnets månadspeng – kommunikation är alltid nyckeln.

Lär dig att samtala i stället för att övertala. Lär dig att verkligen lyssna med nyfikenhet och låt inte rädslor eller negativa värderingar låsa dig i ditt sätt att tänka. Skapa din inre kompass när du lägger upp din kommunikationsstrategi: Vad vill jag konkret uppnå med mitt samtal, möte, mejl eller min presentation?

Utbildningen ska lyfta din förmåga att nå fram till andra, att strategiskt sälja dina idéer och hantera utmanande kommunikationssituationer. Redan små förändringar kan göra stor skillnad.

  • Effektivt strukturera en argumentationsstrategi för att sälja en idé
  • Hantera motstånd och svåra kommunikationssituationer
  • Att flexibelt kunna anpassa sin presentationsstil till syfte och målgruppen
  • Att behålla emotionell distans i alla möten
  • Förstå grunden för coachande kommunikation
Förfrågan

Namn (obligatorisk)

Epost (obligatorisk)

Telefon

Ditt meddelande