Jana Söderberg
Jana Söderberg

Lär dig konsten att leda dig själv, andra och ett företag på hjärnans villkor

Många elitidrottare får idag motivationsträning som en självklar del i sitt träningsprogram. Förmågan att mentalt kunna hantera en kritisk tävlingssituation, skadeperiod eller andra motgångar förutsätter träning och kunskap om hur hjärnan fungerar. Som ledare krävs det idag samma mentala styrka för att kunna se möjligheter i en snabbt förändrande värld och för att vara den inspirerande chefen som skapar engagemang och glädje trots höga utmaningar.

Idag är enbart ca 16 procent av Sveriges anställda motiverade i sitt arbete (undersökning av SIFO). En skrämmande siffra. Hur kan vi öka motivationen och engagemanget i våra organisationer?

Neuroledarskap handlar om förståelsen för hjärnans grundmekanismer och hur dessa med konkreta verktyg kan påverkas för att skapa motivation, arbetsglädje och personligt ansvarstagande. Du kommer att få konkreta verktyg hur du i din arbetsmiljö kan skapa ett klimat där du kan vara ditt bästa JAG och där andra känner sig motiverade att utveckla sin fulla potential.

Förfrågan

Namn (obligatorisk)

Epost (obligatorisk)

Telefon

Ditt meddelande